Как да ремонтираме дървен покрив

Как да ремонтираме дървен покривРемонт на покрив дърво разклаща е подобен на един ремонт
речен чакъл покрив, въпреки че това може да бъде малко по-трудно. Използвайте един и същ вид шейкове или течове да заменят увредените такива. Ако бил борда е повреден, използвайте нов речен чакъл, специално намалят вместо да се опитва да се задоволява с редовни течове.За ремонт на покриви разклаща дърво:Стъпка 1: Използвайте чук и длето рязко да се раздели на повредената разклаща. Дървеното длето за тръпката под същия ъгъл, както на покрива терена. Внимавайте да не извадят около шейкове. Извадете парчета на повредени вибрации.

Не са ли трепет гъвкави като пукнатина, не е възможно да се измъкнат от ноктите. Използвайте ножовка за намаляване на нокти глави ноктите надолу по шахтата, колкото можете. Вие може да искате да приключи електрически лента около единия край на острието ножовка за защита на пръстите си. Ако
не можете да стигнете ноктите без да се наруши други шейкове, вие ще трябва да работят около тях.

Стъпка 2: Измерете празнотата, оставена от стария се разклаща и нарязани нов
около 2-5 сантиметра по-малък от този на измерването, използвайки глоба-зъб ножовка. Трябва да се позволи на тази разрешение за 3/8-inch разклаща ще надуе първия път го вали.

Стъпка 3: Инсталиране на нов разклаща. Ако сте били в състояние да намали ноктите, която държеше старите шейк, просто слайд нова се на място, с прекрасното си край при застъпването течове. Разклатете да намерим две поцинковани гвоздеи покриви, една от всяка страна на откритата горния край. Ако не сте били в състояние да намали нокти, ще трябва да се разклаща ново ниво на годни около тях.

Възползвайте се от разликата пух, доста трудно, така че край е белязано от старите ноктите. След това внимателно рязани слотовете на точките, отбелязани със справянето видях. Ако е възможно, ремонт на покриви стяга менгемето се разклаща, така че няма разделение. Слайд нарези се разклаща, място, и то за нокти с две покривни гвоздеи.

Стъпка 4: Задаване на нокти глави с пирон в стаята, и ги запечатват с свързващи съединение.

Покрив течове често се появява в мига ставите, като ремонт на покриви около комини или вентилационни тръби, и отворени долини на покрива. Обърнете внимание в следващия раздел за предложения за това как да поправите изтичане на информация в тези области.

Saturday the 28th. Design by QualityJoomlaTemplates. Хидроизолация с покриви с гаранция и договор